Rondane Høyfjellshotell - Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Thalgo Ansiktsbehandlinger

 

Klassisk Ansiktsbehandling
50 min | NOK 1040, -

Gi ansiktet ditt en forfriskende, næringsrik behandling. Vi tar kun i bruk høykvalitetsproduker fra Thalgo for å gi huden din en pleiende behandling, spesielt tilpasset til din hudtype.

Pakken består av velkomst massasje, grundig ansiktsrens med rensebørster, -også i nakkeområdet, tonisk lotion, peeling, massasje og lett nakkemassasje, maske i henhold til hudtype og massasje med krem til din hudtype.

 

Marine Infusjon til ansikt
60 min | NOK 1190,-

Klassisk Ansiktsbehandling, oppgradert med «Marine infusjon»-gummi maske.

Ytterligere gummimaske på toppen av en maske tilpasset hudtype. Denne inneholder alginatinfusjon og er svært konsentrert med havmineraler og sporstoffer, som gjenoppretter barrierefunksjonen til hudens ytterste lag.

 

Økt ansiktsglød
65 min | NOK 1290,-         

Fornyer huden og bringer frem gløden bak matt og sliten hud med en klassisk ansiktsrens og «Marine infusjon» beriket med spesiell utstrålingsprosess.

Denne oppgraderingen består av ultralydmaske, som masseres inn i ansiktet og holdes under en gummiaktig «Marine Infusion»-maske. På slutten av behandlingen påføres strålekonsentrat som umiddelbart gir huden glød. Den matte og tørre huden vil etter denne behandlingen bli forbedret med en fyldiggjørende effekt og gir ansiktet en ny glød.

 

Øye behandling
25 min | NOK 560,-

Perfekt behandling for hevelse, dype rynker og mørke ringer under øynene.

Rensing, peeling, øye massasje, kosmetisk maske, øye massasje med elektrisk maske og silisium krem. Produkter som brukes i denne behandlingen inneholder aktive ingredienser som kollagen og hyaluronsyre som hjelper til med å glatte og klare øyekonturen.

 

Lymfemassasje og drenasje
30/60/90 min | NOK 620,-/1080,-/1480,-

Manuell lymfedrenering (MLD) er en veldig mild form for massasje og kan bidra til å bedre kroppens immunsystem ved å  frigjøring av lymfevæske.