Rondane Høyfjellshotell - Barnas Rondanetur

Barnas Rondanetur

Overnatting fra 465,- per person, per døgn

Lyst til å ta deg en fjelltur, som er variert og rik på opplevelser, men vil slippe en langtur?
Rondane Høyfjellshotell kan by på et unikt opplegg der dagsmarsjene er henholdsvis to kilometer, seks kilometer og seks kilometer, med andre ord perfekt for små barneben eller kanskje handikappede voksenben?

Man starter på Rondane Høyfjellshotell. Går opp til Fjellstua, så går man bort til bommen og venter på bussen som kommer ca. 9.35. Den tar deg opp til Spranget og derfra kan man gå til Rondvassbu. Morgenen etter går man til Spranget igjen og blir fraktet til Rondane Høyfjellshotell.

Dette er turen i detalj:

  1. Parker bilen på Rondane Høyfjellshotell, følg Ulafossene opp til Rondane Fjellstue. En tur på to kilometer, som bringer deg inn i den villeste norske natur med en ”Grand canyon” og flere fossefall. Her er det funnet benrester etter mammut! . Ligg over på fjellstua.
  2. Gå 300 meter til bommene som leder opp til Spranget, vent på hotellets buss som kommer ca. Klokken 9.30. Bussturen opp til Spranget tar om lag ti minutter. Deretter går du til Rondvassbu. Her går det fint med barnevogn og sykkel. Dette er en ca. seks kilometer lang gåtur.
  3. Ligg over på Rondvassbu. Gå tilbake til Spranget dagen etterpå, sitt på med hotellbussen klokken 9.45 til Rondane Høyfjellshotell og tilbring natten der. Kos deg i vårt 29 graders svømmebasseng eller gå småturer rundt hotellet.

 
Klikk på bilde for å se full størrelse

Ulike varianter:

  • Kjør bilen opp til Spranget første dagen. Gå til Rondvassbu, gå tilbake dagen etter til Spreanget, kjør til Rondane Fjellstue. Når du så går ned til Rondane Høyfjellshotell dagen etter blir bilen stående på fjellstua. Men en av de voksne kan da ta en snarvei for å hente den, det tar ca. 25 minutters gange.
  • Når du ligger på Fjellstua, gå til toppen av Gråhøe og nyt den fantastiske utsikten. Ca. 2,5 kilometer tilsammen
  • Når du ligger på Fjellstua, gå til Furusjøen og ta bilder av det fantastiske Rondanemassivet. Rondane Høyfjellshotell låner ut kanoer gratis og du kan kjøpe fiskekort.
  • Hvis man er avhengig av barnevogn hele veien kan man gå asfalt og grusvei opp til Rondane Fjellstue. Ulafossen kan besøkes 250 meter fra Fjellstua fra den andre siden og man vil også der se imponerende fossefall ved å gå noen meter nedover.

Rondane Høyfjellshotell og Rondane Fjellstue har samme eiere og vi kan bestille overnatting begge steder. Overnatting på Rondvassbu kan bestilles her av gjesten selv: Vi kan også ordne denne bestillingen mot et administrasjonsgebyr på kr. 300,-.

Pris (Fire personer; to voksne og to barn)
Overnatting fra kr. 2.805,- (Utenom norske skoleferier)
Overnatting fra kr. 3.705,- (Norske skoleferier)

Per pers, per døgn priser er basert på antall voksne.

Kampanjekode: BARNASRONDANE

Pakken gjelder kun opphold utenfor skoleferier. Les mer om skoleferiene her.

Aktiviteter

Rondane Høyfjellshotell

basseng badstue sauna boblebad hotell overnatting

Rondane Fjellstuerom hotellrom sommer overnatting

rom hotellrom sommer overnatting