Hotellet

Rondane Høyfjellshotell ligger midt i hjertet av Sør-Norge, omtrent like langt i kjøretid fra Oslo og Trondheim. Om sommeren reiser tusenvis av turister med buss fra Oslo til Geiranger, og Rondane legges inn som stopp for å vise turistene det ”norskeste” Norge har å by på.

Hotellet ligger nærmest Rondane nasjonalpark av alle overnattingssteder i området. En kilometer fra hotellet kommer man inn i parken, som strekker seg over 963 kvadratkilometer, fra Gudbrandsdalen til Atndalen i høyfjellsområdet i både Hedmark og Oppland.

Rondane nasjonalpark kan by på ti fjelltopper over 2000 meter og et landskap som kan ta pusten fra byfolk og flere til. Urørt natur lokker hvert år et stort antall turister som vil tilbringe ferien i omgivelser, garantert fritt for motorisert ferdsel og annen støy.

Området er fantastisk både sommer og vinter, med over 100 km oppkjørte løyper som linkes til løypenettverkene i både Kvamsfjellet på den ene siden og Høvringen på den andre veien.

Rondane Høyfjellshotell ligger kun 13 km fra E6, med gode asfalterte fjellveier som er godt brøytet om vinteren, også med adkomst på Otta stasjon via tog eller buss.

Veibeskrivelse -Ca. 500 m sør for innkjøring til Otta sentrum kommer avkjøringen til Rondane, Mysuseter-Rondanevegen.
-Følg Rondanevegen opp i høyfjellet, og hold rett frem i Rapham-krysset. Følg veien, i enda 7 km, til du ser hotellets skilt på høyre hånd.

Adresse & Koordinater
Rondanevegen 1264, Mysuseter
2674 Otta
61°48'31.3"N 9°40'24.4"E