Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for i høst har antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Vi er stolte over hva vi har fått til på menyen og når vi i tillegg får mange gode kundeanmeldelser håper vi at også du vil sette pris på maten vår.

Se vår meny her:

Meny

 

Forrett

”Dølafjøla”
Utvalg av dalens beste råvarer; spekemat, oster og smaker 
Passer som forrett til å dele eller hovedrett for en
A platter with local charcuterie and cheeses. For sharing or as a main course for one.
A/1-2(hvete/rug)-7

250,-

Fritert geitebrie ”Valbjør” med multesyltetøy, krutonger, sylta beter og salat 
Deep fried local brie from goat milk with cloudberry jam, croutons, beets and salad
A/1-2(hvete)

155,-

Potetpannekake med røkelaks, pepperrotrømme, ørretrogn og sprø solsikkekjerner 
Potato pancake with smoked salmon, horseradish cream, trout roe and crispy sunflower seeds
A/1-2(hvete)

145,-

 

Hovedrett

Portobelloburger med Haloumi og friterte perlepoteter (vegetar)
Portobelloburger with Haloumi and fried pearl potatoes
A/1-2(hvete)

169,-

Sprøstekte blomkål- og brokkolibuketter med spicy rømmedipp og honningstekte gulrøtter med sesamfrø
Crispy bouquets of cauliflower and broccoli with a spicy sour-cream dip and honey sauteed carrots with sesame seeds
A/1-2(byggmalt)

145,-

”Husmann” 
Spør servitøren
Ask your waiter
A/1-6-8

210,-

Sprøstekt Fjellørret med pepperrotrømme, agurksalat og småpoteter 
Crispy fried filet of mountain trout with horseradish cream, cucumber salad and potatoes
A/1-2(hvete)-7

245,-

Oksefilet med kremet brandy- og peppersaus 
Filet of beef with creamed brandy- and pepper sauce
A/1

295,-

 

Dessert

Tjukkmelkpudding med frisk multesalsa og karamellisert hvit sjokolade 
Panna cotta from ”thick milk” with cloudberry salsa and caramelized white chocolate
A/1

115,-

Sjokoladefondant, mandelsmuler, bringebær og vaniljeis 
Chocolate fondant with almond flakes, raspberry coulis and vanilla ice cream
A/1-2-3-4(mandel)

110,-

Lun eple ”Amandine” m eplekaramell og vanilje-karamellis 
Tempered apple ”Amandine” w apple caramell and vanilla-caramel ice cream
A/1-3-4(mandel)

110,- 

Til barn serverer alle våre hovedretter i ½ størrelse til ½ pris.

 

3 retters vintermeny fra Rondane

”Munnfull”

Forrett

Ristet blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke
krutonger og persilleolje
Roasted cauliflower soup with crispy cured ham, croutons and parsley oil
A/1-2(bygg/hvete)-7

Hovedrett

Rosastekt reinsdyrfilet og fersk reinpølse på Jordskokkcreme
steinsopp- og Madeirasaus, spreke grønnsaker
gratinert potetkake
Filet of reindeer and fresh reindeer sausage on a cream of Jerusalem artichokes, fresh vegetables and gratinated potato-cake. Porcini and Madeira sauce.
A/1-6-8

Dessert

Tjukkmelkpannacotta med frisk multesalsa og karamellisert
hvit sjokolade
Panna cotta from ”thick milk” with cloudberry salsa and caramelized white chocolate
A/1

3 retters vintermeny fra Rondane 475.- (med verdens beste oster 555,-)
3 course winter menu 475,- (add a cheese plate 555,-)

 

Kaffe 

Filterkaffe
30,-

Espresso
30,-

Dobbel espresso
37,-

Cappuccino
37,-

Latte
37,-

Mocha
39,-

Irish Coffee
115,-

Rondane-kaffe
115,-

 

Spør våre servitører om noe godt å drikke ved siden av kaffen