Rondane Høyfjellshotell - Middag

Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Vi er stolte over hva vi har fått til på menyen og når vi i tillegg får mange gode kundeanmeldelser håper vi at også du vil sette pris på maten vår.

Se vår meny her:

Meny

 

Munnfull

Røkt reinsdyrtunge, stekt rømme og syltet gresskar på meskebrød.
Smoked reindeer tongue, fried sour cream and pumpkin on local crisp bread.
A/1-2(bygg/hvete)
(39,-)

Forrett

Fiskesuppe med fjellørret
Sprø krutonger, gressløk og dillolje.
Creamy fish soup with mountain trout, croutons, chives and dill oil.
Sancerre/Hubertus Dovre Wit
A/1-2-7-8
(135,-)

Hovedrett

Grilla reinsdyrflatbiff, spreke grønnsaker og tyttebær
Mandelpotet- og sellerirotpure.
Grilled topside of reindeer steak, potato- and celery puree, veg and lingonberries.
Baron de Ley 7 viñas/Mountain Ale
A/1-2-6-9
(325,-)

Dessert

Tjukkmelk- og karamellpannacotta med rørte fjell-og skogsbær.
Panna cotta from «thick milk» and caramel with berries.
Gewurtztraminer/Hubertus Jålbukk/Råstad Kombucha
A/1-2-6-9
(115,-)

 

Verdens beste ost, i godt selskap
Cheese platter

Kraftkar, Mor Åse og Valbjør Fjellgeit, med portvinsyltede valnøtter.
A/1-2-6-9
(145,-)

3 retters sommermeny fra Rondane 475.- (med verdens beste oster 595,-)
Passende Vin- eller øl meny til 3 retter 265,-

 

Meny - a la carte

Forretter - starters

”Dølafjøla”
Et utvalg av kalde godsaker fra Gudbrandsdalen med innslag av verdens beste ost fra Tingvoll. Passer som forrett til å dele, eller hovedrett for en.
A selection of local cold cuts and cheeses including the world’s number 1 cheese in 2016 - Kraftkar
A/1-2(hvete/rug)-7
250,–

Hjertesalat med marinerte rotgrønnsaker, geitebrie, Bjorliskinke, rømmedressing.
Little-gem salad with marinated root vegetables, local goat brie and cured ham. Sour cream dressing.
A/1
125,-

Betaost fra Avdem marinert i olivenolje og einer, servert på feltsalat med røkt reinsdyrtunge, småtomater og finsnittet vårløk.
Local feta cheese, marinated in olive oil and juniper, served on a bed of salad, spring onions and cherry tomatoes, with smoked reindeer tongue.
A/1
135,-

Potetpannekake med røkelaks, pepperrotrømme, ørretrogn og sprø solsikkekjerner.
Potato pancake with smoked salmon, horseradish cream, trout roe and crispy sunflower seeds
A/1-2(hvete)
145,-


Hovedretter – main courses

”Dagens husmann”
Daily special
spør din servitør
210,-

Sprøstekt Fjellørret med pepperotrømme fra Avdem, agurksalat og småpoteter.
Crispy fried filet of mountain trout with horseradish cream, cucumber salad and potatoes
A/1-2(hvete)-7
245,-

Biff av ytrefilet fra Gudbrandsdalen, med urtesmør, bakt løk, grønnsaker og friterte småpoteter.
Sirloin steak from local beef, creamy herb butter, baked onions, vegetables and fried small potatoes.
A/1
295,-

«Rondanepai»
Reinskavfrikasse med sopp og erter, med et lokk av potet- og sellerimos, gratinert med Fjelldronning-ost
Cottage pie with stewed shredded reindeer, mushrooms and peas, covered with potato- and celery mash. Gratinated with local cheese.
A/1-2 (hvete)
245,-

Ovnsbakt blomkål, marinert paprika, brunet smør, revet fjellgeit-brie. Mandelpotet- og sellerimos (Vegetar).
Baked cauliflower on a potato- and celery mash, marinated red peppers,drizzled with browned butter, grated goat-brie.
A/1
169,-

Til barn serverer vi alle våre hovedretter i ½ størrelse til ½ pris

 


Dessert

Kald rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis.
Chilled rhubarb soup with strawberries and vanilla ice cream
A/1-4(mandel)
115.-

Bringebær- og bjørnebærpai med vaniljeis
Raspberry- and blackberry pie with vanilla ice cream
A/1-2(hvete)-3-4(mandel)
110,-

Iskrem duo Charlottes blåbæris og vaniljeis
Ice cream duo with blueberry- and vanilla ice creams
A/1-4(mandel)
99,-

Sjokoladefondant, mandelsmuler, vaniljeis og bringebærsaus
Chocolate fondant with almond flakes, raspberry coulis and vanilla ice cream
A/1-2-3-4(mandel)
125,-

Rondanekaffe
Kaffe americano med aquavit, einebærsirup og kremdott
A/1
115,-

Irish coffee
Kaffe med brunt sukker, irsk whisky og kremdott
A/1
115,-