Rondane Høyfjellshotell - Middag

Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Rondane Høyfjellshotell har den policy at vi på størsteparten av vårt vinsortiment har et tillegg på kr. 210,- pr. flaske, uavhengig av vinens opprinnelige pris fra grossist. Således er en del av våre dyrere viner rimeligere enn det som r vanlig i restaurantsammenheng. 

Vi er stolte over hva vi har fått til på menyen og når vi i tillegg får mange gode kundeanmeldelser håper vi at også du vil sette pris på maten vår.

Se vår meny her:

 

Fjellmeny fra Rondane


Munnfull

Sik-krokett med lime- og korianderkrydret rømme
Croquette of smoked and fresh whitefish with lime- and coriander
flavored sour cream A/1-2(hvete)-3-7
(39,-)

Forrett

Jordskokksuppe med sprøstekt skinke og trøffelolje
Cream of Jerusalem artichokes with fried ham and truffle oil
Sancerre/Hubertus Dovre Wit
A/1
(145,-)

Hovedrett

Grilla reinsdyrbiff, portvinsaus, rotgrønnsaker
Mandelpotet- og sellerirotpure, rødvinsbakt pære
Grilled reindeer steak, potato- and celery puree, baked root vegetables and red-wine pear
Muga Reserva/Raudøl
A/1-2(bygg)-6
335,-

Dessert

Eplepai m vaniljeis
Apple pie w vanilla ice cream
Moscatel/Hubertus Jålbukk
A/1-2(hvete)-3-4(mandel)
(125,-)

Verdens beste oster

Kraftkar, Fjelldronning og Valbjør Fjellgeit, med portvinsyltede valnøtter.
A/1-2-4(hvalnøtter)
(145,-)

3 retters fjellmeny fra Rondane 525,- bytt ut eplepai med ostetallerken for et tillegg på kr. 35,-
4 retter m/ost kr. 625,-
Passende vin- eller øl meny til 3 retter 325,-

 

 

Vintermeny


Barnemeny – kid’s menu

Kyllingstriper sprøstekt i knust cornflakes; eller grillpølser, med potetmos eller pommes frites + grønnsaker
En kule sjokolade eller vanilje is med bringebær saus
Crispy cornflakes fried chicken strips; or grilled sausages, with mashed potatoes or French fries + vegetables
Chocolate or vanilla ice cream w raspberry sauce
A/1-3
150,-


Meny - a la carte

Forretter - starters

Sprøstekt Valbjør Fjellgeit (geitebrie) med marinerte rødbeter og multerøre
Crispy fried local goat brie w marinated beetroots and cloudberry salsa
A/1-2(hvete)-3
140,–

Bjorliskinke-toast med tomatsalsa, ruccola, balsamico dressing
Local cured ham on home made bread, tomato salsa, ruccola and balsamico
A/1-2(hvete-rug-spelt)
135,-

Aquavit- og einermarinert reinsdyrfilet på meskebrød
Slices of reindeer filet marinated in aquavit & juniper, on crispy rye bread
A/1-2(hvete-bygg)
145,-

Jordskokksuppe med sprøstekt skinke og trøffelolje
Cream of Jerusalem artichokes with fried ham and truffle oil
A/1
145,-

Potetpannekake med røkelaks, pepperrotrømme, ørretrogn & solsikkekjerner
Potato pancake with smoked salmon, horseradish cream, trout roe and crispy sunflower seeds
A/1-2(hvete)-7
145,-

 


Hovedretter – main courses

Sprøstekt Fjellørret, lun pepperotrømme fra Avdem, småpoteter, bakt fennikel og gulrotpure
Crispy fried filet of mountain trout with horseradish cream, small potatoes, baked fennel and carrot puree
A/1-2(hvete)-7
265,-

Biff av indrefilet fra Gudbrandsdalen, peppersaus, bakt hvitløk og cherrytomater, stekt sopp og gratinerte poteter.
Filet steak from local beef, pepper sauce, baked garlic, fried mushrooms and gratinated potatoes.
A/1
310,-

Grilla reinsdyrbiff, portvinsaus, rotgrønnsaker
Mandelpotet- og sellerirotpure, rødvinsbakt pære
Grilled reindeer steak, potato- and celery puree, baked root vegetables and red-wine pear
A/1-2(bygg)-6
335,-

Einernål-krydret kyllingbryst fylt med Fjelldronning-ost og Bjorli-skinke, rotgrønnsaker, mandelpotet- og selleripure. Lime- og koriander krydret rømmedipp
Juniper-needle seasoned chicken breast filled with local cheese & cured ham, root vegetables and almond potato- & celery mash. Lime & coriander flavoured sour-cream dip
A/1-2(hvete)-3-6
275,-

Frityrstekte potet-, selleri- og Betaost kaker med grønnsaker og yoghurt dip Crispy potato-, celery- and Beta cheese cakes with veg and yoghurt dip
A/1-2(hvete)-3-6
179,-

Skogssopp-risotto med parmesan og ruccola
Forest mushroom risotto with parmesan and rocket
A/1
195,-

 

 

Dessert


Eplepai med vaniljeis
Apple pie with vanilla ice cream
A/1-2(hvete)-3-4(mandel)
125,-

Iskrem duo, velg fra vanilje, blåbær, sjokolade eller karamell.
Ice cream duo, choose from blueberry-, vanilla-, chocolate- or caramel ice
A/1-3-4(mandel)
99,-

Sjokoladefondant, mandelsmuler, vaniljeis og bringebærsaus
Chocolate fondant, almond flakes, raspberry coulis and vanilla ice
A/1-2-3-4(mandel)
135,-

Kraftkar, Fjelldronning og Valbjør Fjellgeit, med portvinsyltede valnøtter.
Cheese plate with port marinated walnuts.
A/1-2-4(hvalnøtter)
(145,-)

 

 

Rondanekaffe
Kaffe Americano med aquavit, einebærsirup og kremdott - A/1
125,-

Irish coffee
Kaffe med brunt sukker, irsk whisky og kremdott - A/1
120,-


Kaffe avec - ved bestilling av et glass Cognac, Armagnac, Calvados, Likør, etc. etter maten spanderer vi kaffen (filterkaffe)