Kom mai

- du skjønne lavpriskalender!

"Kom mai, du skjønne milde, gjør skogen atter grønn,
og la ved bekk og kilde fiolen blomstre skjønn."

Det er en grunn til at du ikke får den melodien ut av hodet. Den er skrevet av Wolfgang Amadeus Mozart. Hvem som har skrevet teksten er det ingen som husker, og det er heller ikke poenget vårt. Vi ville bare ha sagt at Christian Adolph Overbeck hadde rett: Mai er skjønn og mild og vi vil gjerne føye til at vårløsningen i høyfjellet er noe helt spesielt.

Noen ganger tenkt over hvorfor alle skal feriere på likt? Når hotellrommene er som dyrest, skisporene som fullest, køen til frokost lengst?

På Rondane Høyfjellshotell har vi tenkt litt over akkurat det. Hvorfor ikke sette en fornuftig pris på i mai når pågangen ikke er så stor? Derfor har vi laget en lavpriskalender. 

Artikkelen fortsetter under kalenderen.

Husk å oppgi kampanjekode ved bestilling på epost eller telefon!
Kampanjekode: LAVKAL17

 

Så har du sjansen til å ta et par dager fri, eller er pensjonist, har du nå den perfekte mulighet til å oppleve fjellet på sitt beste: Når det knapt er folk der og hele hotellbetjeningen har allverdens tid til overs. Til deg.

Snø? Hos oss kan du ofte gå på ski til et stykke ut i mai. Etter den tid kan du nyte trugesesongen. Truger låner vi ut gratis. Og når den tid kommer varmer sola enda mer.