Rondane Høyfjellshotell - Avbrekk i hverdagen

Avbrekk i hverdagen

Helsebringende hverdagsflukt

Rondane Høyfjellshotell er  et avbrekk i hverdagen. Rondane er både balsam for sjelen og vitamininnsprøytning for kroppen.

Herlige matretter satt sammen av mesterkokk Øyvind Hjelle. Gåturer i rolig og vakkert terreng. Svømmebasseng og Spa. Det er jo lett å skrive slikt om eeget hotell, men vi har tusenvis av bevis på gjeestene våre mener vi gjør mye riktig. Karakterene vi får av gjester fra Booking.com, Hotels.com og Facebook har bare gått oppover siden nye eiere overtok hotellet i 2014.

Følg med på de mange tilbudsoverraskelsene vi kommer med. I tillegg har vi flere faste tilbud som kanskje kan passe for deg. 

Tid for to: Dette er vårt mest populære tilbud. Det er nesten så vi kan smykke oss med tittelen "kjærestehotellet" - og da snakker vi kjærester i absolutt alle aldre.

Jentehelg: Ja, vår nest største kundegruppe er jenter. Fordi de har forstått at verdens hyggeligste treningsstudio er fjellet og ikke en treningssal?

Vennehelg: Vi tror det er mange gode grunner til at vi tiltrekker oss grupper av mennesker i alle aldre. Blant annet fordi vi ligger sentralt til i Sør-Norge. Fire timers kjøretur fra Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund og Volda. For eksempel.