Rondane Høyfjellshotell - Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvilke turer kan jeg gå fra hotellet?
Det er fantastiske turmuligheter i området rundt hotellet. Enkle toppturer i nærområdet inkluderer Kåsen, Ranglarhøe og Gråhø. En tur til Ulafossene, Brudesløret og Veslulfossen, Rondanes største foss, anbefales! For dem som ønsker lengre turer, anbefaler vi et besøk i nasjonalparken. Veslesmeden, Storronden, Vinjeronden og Rondeslottet er fine dagsturer. Se flere turtips her.

Hvilke aktiviteter kan man gjøre i nærområdet?
Rondane byr på flotte muligheter til naturopplevelser. Vi anbefaler kanopadling på Furusjøen, fisking, sykkelturer, og fotturer i fjellet. Det er mye spennende å se, som dyregraver, naturfenomenet Kvitskriuprestein og fossefall.

Må man reservere bord til middag i restauranten?
Ja. Kontakt oss på tlf. 61 20 90 90 for å reservere. Vi setter pris på om dere også forhåndsbestiller maten. Priser og menyer finner du her.

Hva koster mat på Rondane Høyfjellshotell, og har dere fullpensjonspakker?
Hovedrettene ligger på 200-300 kr. Vi har ikke buffet, men restauranten er åpen for a la carte-servering alle dager. Man kan smøre med niste for kr. 75,-, eller få en god lunsj i restauranten.

Når er innsjekk?
Innsjekk er kl. 15.00. Er rommet klart før, får du det før.

Når er utsjekk?
Utsjekk er kl. 11.00. Hvis du vil gå en tur og ha avreise litt senere på dagen, har vi baggasjerom du kan benytte. Du er velkommen til å benytte garderobe og dusj ved bassengområdet før avreise.

Hvordan kommer jeg meg til Rondane Høyfjellshotell?
Med bil: Det er to veier opp til hotellet. Vi anbefaler våre gjester å benytte Fv444 (Rondanevegen). Fra E6: Følg skilting mot Mysusæter. Avkjøring 500 m. sør for Otta. Følg asfaltveien helt til du kommer til et stort metallskilt hvor det står "Rondane Høyfjellshotell" på høyre hånd. Se detaljert veibeskrivelse her.
Med kollektivtransport: Det går busser og tog til Otta. Om sommeren/i skoleferier går det rutebuss som stopper ved hotellet. Se rutetider hos Opplandstrafikk.
Taxi: Det er ca. 13 km fra Otta til hotellet. Taxi koster ca. kr. 400 i ukedager. Taxiholdeplassen er rett ved tog- og busstasjonen i Otta. Otta Taxi kan nås på tlf. 61 23 05 01.

Kan hotellet ordne transport fra Otta til Mysusæter?
Ja. Vi anbefaler våre gjester å primært benytte taxi eller rutebuss. Ved behov kan vi være behjelpelige med å hente i Otta. Hotellet har minibuss med plass til opptil 8 personer.

Kan man lade elbil hos Rondane Høyfjellshotell?
Ja. Våre gjester får lade gratis med ren vannkraft fra hotellets eget kraftverk. Det er strømuttak (schuko) på framsiden av hotellet. Kontakt resepsjonen om du har spørsmål. Det er hurtigladere i Otta (Fortum), Kvam (Grønn Kontakt), Vinstra (Tesla og Fortum), Ringebu (Fortum og Grønn Kontakt) og Dombås (BKK og Tesla).

Hvor kan jeg se priser og ledige rom hos Rondane Høyfjellshotell?
Det er enkelt å se tilgjengelighet og priser her.

Kan jeg kansellere eller endre oppholdet?
Ved reservasjon direkte til hotellet: Enkeltbestillinger kan avbestilles inntil 7 dager før ankomst, etter det vil hele beløpet forfalle. For grupper/større selskaper gjelder egne vilkår. Se betingelser i bekreftelses-eposten.

Ved reservasjon gjennom booking-kanaler eller reisebyrå må avbestilling/endring av opphold gå gjennom den samme kanalen. Hvis du f. eks. har reservert gjennom Booking.com må du avbestille gjennom Booking.com, og deres avbestillingsvilkår er gjeldende.

Hvilke fasiliteter finnes på Rondane Høyfjellshotell?
Vi har bassengområde med svømmebasseng, boblebad og badstue. Vi har også egen spaavdeling hvor man kan få en avslappende behandling. I tillegg har du fri tilgang til trimrom, spillrom med biljard og dart, trimrom med bordtennis. Restaurant og bar er åpen alle dager. Vi har også møterom med plass til opptil 100 personer.

Hvordan kontakter jeg Rondane Høyfjellshotell?
Rondane Høyfjellshotell kan nås på tlf. 61 20 90 90 fra kl. 07.00 - 23.00 alle dager. Vi kan også kontaktes på e-post: booking@rondane.no.