Vi var gode

- så vi investerte for å bli enda bedre

Noe av det våre gjester skryter mest av er maten vår. Det har inspirert oss til å gjøre det motsatte av å være selvtilfredse! Denne høsten har vi investert over 150.000 kroner i bedre kjøkkenutstyr, kursing av våre ansatte og hjelp til å utvikle flere nye matretter.

Dette var vår treretters høstmeny:

Forrett
Fjellørret i ristet blomkålsuppe.
Sprø krutonger, ørretrogn, pepperrot og dill

Hovedrett
Rosastekt reinsdyrfilet og fersk reinpølse på Jordskokkcreme. (Oppskriften på pølsene er laget spesielt for Rondane Høyfjellshotell!). Steinsoppsaus og spreke grønnsaker. Gratinert potetkake (Foto).

Dessert
Tjukkmelkpannacotta med frisk multesalsa og karamellisert hvit sjokolade.

Og det viktigste: Du får masse mat. Fjellfolk blir sultne!