Yogahelg i Rondane

- finn ny vitalitet i mørketiden
Trenger du en avslappende og fornyende helg før julen setter inn? Lade opp i vakre naturomgivelser med yoga, massasje, fullmånetur og vegetarmat? Kom til oss helgen 3-5. november. Rondane Høyfjellshotell byr på fjellspa, svømmebasseng, rolig atmosfære og herlig mat. Fra hotellet ser vi rett ut i Rondane Nasjonalpark! 

Yogalærer og DNT-turleder Kristin Bochud har lang fartstid innen yoga og friluftsliv. Hun tilbyr rolig, avspennende yoga på kvelden og mer dynamisk på morgenen. På lørdag leder hun en tur inn mot vakre Rondane og langs den brusende Ulafossen.

Kristin underviser i Kundalini Yoga som er «Mediyogaens mor» og kalles «hverdagsyogaen». Her er enkle øvelser som de fleste kan gjøre for å lege seg selv. Forskning viser at Kundalini yoga kan hjelpe mot bla. stress, ryggproblemer, panikkangst eller høyt blodtrykk. Rondane Høyfjellshotell har en spesiell plass i Kristins hjerte, da familien tilbragte mange ferier her. Mormoren til Kristin var yogalærer og morfaren tegnet hotellet. Nå lever Kristin av å undervise i yoga.
Se: www.mysatnamyoga.no

Program:
 
Fredag:
Kveldsyoga med meditasjon kl. 20.30. Her blir det fokus på å «lande», roe ned og gi slipp på spenninger i kropp og sinn. Avsluttende avspenning til gong-bad.

Lørdag:
Dynamisk morgenyoga kl. 07.30.
Tur kl. 10.00-ca 13.00: Om du ønsker bli gjerne med på en tur og opplev det stemningsfulle lyset i November. Om det er snø, tar vi på oss truger og går opp langs den vakre Ulafossen innover mot Rondane. Kanskje opplever vi fullmånen over Rondeslottet? Turprogrammet avhenger av vær og forhold.
Ettermiddagen: Mulighet for spa-behandling på hotellet.
Ettermiddagsyoga med Fullmåne-meditasjon: kl. 17.00-18.30

Søndag:
Dynamisk formiddagsyoga: kl. 11.00-12.30
Mulighet for spa-behandlinger og fottur før/etter yogaen.
Felles vegetarlunsj kl. 13.00.


Priser: 
Per person, 2.180,- inklusiv kursavgift.
Inkluder gjerne et ekstra døgn på Rondane!


Velkommen til en oppladende helg  i Rondane!