Rondane Høyfjellshotell - Yogahelg på fjellet

Yogahelg på fjellet

– mer overskudd i mørketiden

Hvordan få mer energi, mindre stress, glede og skjønnhet i november? Gjennom yoga praksisen disse dagene får du en «survival toolkit» med yogiske verktøy som kan brukes i egen hverdag. I tillegg til to daglige yoga-økter, står en frisk trugetur på programmet, sunn vegetarmat og unn deg gjerne en avslappende massasje i hotellets høyfjellspa. Rondane Høyfjellshotell har et nydelig yogarom med fin utsikt, svømmebasseng og en avslappende atmosfære. Fra hotellet ser vi rett ut i Rondane Nasjonalpark! Disse dagene kan du virkelig lade opp batteriene til «julestria» og vinteren…

Programmet legges opp som en introduksjon til Kundalini Yoga, men her vil også være mye å hente for de som allerede er kjent med yogaformen. Kundalini Yoga er «Mediyogaens mor» og den kalles også «hverdagsyogaen», fordi den alltid har blitt praktisert av de som har familie og jobb, i motsetning til et liv i sølibat som var den vanlige veien for yogier. Kundalini Yoga er en kraftfull, transformerende og helhetlig yogaform. Med Kundalini Yoga kan du skape en sunn kropp, utvikle et balansert sinn og få dypere kontakt med din indre visdom. Fokuset ligger mer på utholdenhet og kraft enn avanserte, fysiske kroppsstillinger. Man trenger ikke være smidig eller veltrent, det blir snarere et resultat av yogatreningen.

 

Lærere:

For Kristin Bochud var yoga, meditasjon og hinduistisk filosofi en del av barndommen. Hver sommer tilbragte familien på en «ashrama» i Danmark hos en indisk yogi. Senere begynte Kristin med Hatha yoga i Oslo og ble introdusert til Kundalini Yoga i 2012. Kristin Bochud er sertifisert KRI Kundalini Yogalærer, læren av Yogi Bhajan. Hun lever av å undervise i yoga og er med som partner i Yogafellesskapet i Asker. I yogatimene til Kristin legges det vekt på det helende og rolige aspektet av yoga. Ofte inkluderer hun gong og syngebolle i timene.
Den andre lidenskapen er fjell og natur, Kristin er DNT-turleder og har yogaturer for Turistforeningen. Rondane Høyfjellshotell har en spesiell plass i Kristin’s hjerte, da hun tilbragte mange ferier her i barndommen. Morfaren hennes tegnet hotellet og mormoren elsket å gjøre yoga langs Ulafossen.  

Tulia Machado-Helland har praktisert yoga i over 10 år. De første 8 årene fokuserte hun på Ashtanga yoga og etter hvert begynte hun å integrere andre former for yoga i sin daglige praksis som Iyengar yoga, Yin yoga og Kundalini yoga i tillegg til å øke fokus på pranayama og meditasjon. Etter å oppleve de raske transformative effektene av Kundalini yoga i sin hverdag bestemte hun seg for å utdanne seg kundalini yogalærer.
I sine yoga timer liker Tulia å fokusere på Kundalini yogas praktiske tekniker som fører til at du kan manøvrere din hverdag med glede og overskudd. Hun underviser yoga på Borgens Innbyggertorg. I tillegg til yoga jobber hun med bærekraftige investeringer.

 

Programmet 1-4. november 2018 (mulig å komme fredagen):

Torsdag:

Innsjekking fra kl. 15.00.
Kl. 18.00-19.00: Yoga, fokus på å «lande», roe ned og gi slipp på spenninger i kropp og sinn.
Kl. 19.00: Middag (ikke ink)
Kl. 20.15-21.15: Fellesmøte

Fredag:

Kl. 07.30-09.00: Morgen yoga, dynamisk.
Kl. 09.00: Frokost (ink)
Kl. 11.00-12.00: Introduksjon til Kundalini Yoga. Hvordan integrere yoga i hverdagen? Yogiske beauty tips og ideer til daglige rutiner for bedre helse og velvære.
Kl. 12.30: Lunsj (ink)
Egentid; massasje, tur, hvile…
Kl. 16.00-17.30: Yoga
Kl. 18.00: Middag vegetar (2 retter ink)
Kl. 20.00-21.00: Meditasjon/gong-bad

 

Lørdag:

Kl. 07.30-09.00: Morgen yoga, dynamisk.
Kl. 09.00: Frokost (ink)
Kl. 11.00-14.30: Bli gjerne med Kristin på tur inn mot Rondane Nasjonalpark, om vi er heldige får vi oppleve den første nysnøen og stemningsfullt lys denne novemberdagen. Vi låner gratis truger fra hotellet om det er nok snø.
Kl. 16.00-17.30: Yoga
Kl. 18.00: Middag vegetar (3-retter ink)
Kl. 20.00-21.00: Meditasjon/gong-bad

 

Søndag:

Kl. 06.30-09.00: Aquarian Morgen Sadhana, morgen praksis med mantra chanting og yoga.
Kl. 09.00: Frokost (ink)
Kl. 11.00: Utsjekking
Kl. 11.30-12.30: Yoga og avslutningsmøte
Kl. 13.00-14.00: Avskjedslunsj (vegetar) (ink)

 

Pakkepris for 3 døgn:

Kr 3.585,- pr person i dbl rom. Inkluderer: 3 overnattinger, frokost, yoga program, guidet tur, 2 middager og 2 lunsjer (hovedrett).

Tillegg for enkeltrom: kr 495,-

Pakkepris for 2 døgn:

Kr.2.495,- pr person i dbl rom. Inkluderer: 2 overnattinger, frokost, yoga program, guidet tur, 1 middag og 1 lunsj (hovedrett).

Tillegg for enkeltrom: kr 495,-


Rondane Spa gir 10% rabatt på alle behandlinger for yogagjester. Lurt med forhåndsreservasjon.

(Med forbehold om endring i programmet.)

 

Velkommen til en fornyende yogahelg i Rondane!

 

Vilkår ved avbestilling: 
§1.3 Enkelt bestillinger rom (1-6 døgn)
Kan avbestilles inntil 7 dager før ankomst, etter det vil hele beløpet forfalle.