Rondane Høyfjellshotell - Avbrekk i hverdagen

Avbrekk i hverdagen

Helsebringende hverdagsflukt

Rondane Høyfjellshotell er  et avbrekk i hverdagen. Rondane er både balsam for sjelen og vitamininnsprøytning for kroppen.

Herlige matretter satt sammen av mesterkokk Øyvind Hjelle. Gåturer i rolig og vakkert terreng. Svømmebasseng og Spa. Det er jo lett å skrive slikt om eeget hotell, men vi har tusenvis av bevis på gjeestene våre mener vi gjør mye riktig.

Følg med på de mange tilbudsoverraskelsene vi kommer med. I tillegg har vi flere faste tilbud som kanskje kan passe for deg. 

Tid for to: Dette er vårt mest populære tilbud. Det er nesten så vi kan smykke oss med tittelen "kjærestehotellet" - og da snakker vi kjærester i absolutt alle aldre.

Jentehelg: Ja, vår nest største kundegruppe er jenter. Fordi de har forstått at verdens hyggeligste treningsstudio er fjellet og ikke en treningssal?

Vennehelg: Vi tror det er mange gode grunner til at vi tiltrekker oss grupper av mennesker i alle aldre. Blant annet fordi vi ligger sentralt til i Sør-Norge. Fire timers kjøretur fra Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund og Volda. For eksempel.