Rondane Høyfjellshotell - Kort rund-fjelltur i Rondane

Kort rund-fjelltur i Rondane

Overnatting fra 465,- per person, per døgn

Lyst på en fjelltur med overnatting på tre ulike overnattingssteder, som er variert og rik på opplevelser, men vil slippe å gå langt? Rondane Høyfjellshotell kan by på en særdeles kort rundtur  med overnatting der dagsmarsjene er henholdvis to, seks og seks kilometer. Perfekt for deg som vil nyte fjellet, uten å gå bena av deg.

Turen starter på Rondane Høyfjellshotell, går opp til Rondane Fjellstue og overnatter der., Om morgenen går du bort til bommen og venter på bussen som kommer ca. 9.35. Den tar deg opp til Spranget og derfra kan man gå til Rondvassbu. Morgenen etter går man til Spranget igjen og blir fraktet til Rondane Høyfjellshotell.

Dette er turen i detalj:

  1. Parker bilen på Rondane Høyfjellshotell, følg Ulafossene opp til Rondane Fjellstue. En tur på to kilometer, som bringer deg inn i den villeste norske natur med en ”Grand canyon” og flere fossefall. Overnatt på fjellstua.
  2. Gå 300 meter til bommene som leder opp til Spranget, vent på hotellets buss som kommer ca. klokken 9.30. (Ring Rondane Høyfjellshotell for bestilling) Bussturen opp til Spranget tar om lag ti minutter. Deretter går du til Rondvassbu. Dette er en ca. seks kilometer lang gåtur.
  3. Ligg over på Rondvassbu. Gå tilbake til Spranget dagen etterpå, sitt på med hotellbussen klokken 9.45 til Rondane Høyfjellshotell og tilbring natten der. Kos deg i vårt 29 graders svømmebasseng eller gå småturer rundt hotellet.

 
Klikk på bilde for å se full størrelse

Ulike varianter:

  • Kjør bilen opp til Spranget første dagen. Gå til Rondvassbu, gå tilbake dagen etter til Spranget, kjør til Rondane Fjellstue. Når du så går ned til Rondane Høyfjellshotell dagen etter blir bilen stående på fjellstua. Men en i følget kan da ta en snarvei for å hente bilen, det tar ca. 20 minutters rask gange.
  • Når du ligger på Fjellstua, gå til toppen av Gråhøe og nyt den fantastiske utsikten. Ca. 2,5 kilometer tilsammen
  • Når du ligger på Fjellstua, gå til Furusjøen og ta bilder av det karakteristiske Rondanemassivet. Rondane Høyfjellshotell låner ut kanoer gratis og du kan kjøpe fiskekort.
  • Hvis man er avhengig av barnevogn hele veien kan man gå asfalt og grusvei opp til Rondane Fjellstue. Ulafossen kan besøkes 250 meter fra Fjellstua fra den andre siden og man vil også der se imponerende fossefall ved å gå noen meter nedover.

Rondane Høyfjellshotell og Rondane Fjellstue har samme eiere og vi kan bestille overnatting begge steder. Overnatting på Rondvassbu kan bestilles her av gjesten selv: Vi kan også ordne denne bestillingen mot et administrasjonsgebyr på kr. 300,-.

Pris
Finn Rondane Høyfjellshotells priser her. Finn priser på Rondvassbu her

Ta gjerne kontakt med booking på Rondane Høyfjellshotell for ekstra gode priser i lavsesong: booking@rondane.no.

Kampanjekode, KORT RUNDTUR gir deg 15 prosent rabatt på Rondane Høyfjellshotell.

Pakken gjelder kun opphold utenfor skoleferier. Les mer om skoleferiene her.

Aktiviteter

Rondane Høyfjellshotell

basseng badstue sauna boblebad hotell overnatting

Rondane Fjellstuerom hotellrom sommer overnatting

rom hotellrom sommer overnatting