Rondane Høyfjellshotell - Erlingstuggu Fjellkro

Erlingstuggu Fjellkro

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Vi skriver at maten vår er inspirert av mesterkokk Øyvind Hjelle, som blant annet har lang fartstid som kokk i NRK. Hjelle har kurset våre kokker og satt sammen flere av våre middagsretter.

 

Se vår meny her:

 

 

Erlingstugu Fjellkro

Café og spiseri

 

Viltgryte
185,-

Dagens suppe
165,-

Croque Monsieur
155,-

Hjemmebakt brød
60,-
2 for 100,-

Kake
35,-

Vaffel/Gjærbakst
35,-

Kaffe/te
35,-

Mineralvann
45,-