Rondane Høyfjellshotell - Julemeny til Julebordet

Julemeny til Julebordet

Middagsmeny for julebord 3. desember

Rondane Høyfjellshotell inviterer til julebord med tradisjonsrik, hjemmelaget julemat og god stemning!

Vi gleder oss til å skape koselig julestemning på hotellet sammen med dere!

 

 

Julemeny

 

Forretter

Laksemousse av røkt laks

Kremostmousse servert på rugbrød med syltet rødløk.

A/1-2-4-5-7

Spekeskinke-mousse av Bjorli-Skinke

Kremostmousse servert på rugbrød med syltet rødløk.

A/1-2-4-5

 

Hovedretter

Ribbe-tallerken

Ribbetallerken med Ribbe, medisterkake og julepølse servert med rødkål, surkål, kokte poteter, tyttebær og ribbesaus.

A/1-5-8

Pinnekjøtt-tallerken

Pinnekjøtt, Vossakorv, Rotmos, kokte poteter og grønnsaker servert med Syltet sjalottløk og beurre-blanc.

A/1-5-8

 

Desserter

Riskrem med rød bærsaus

A/1

Karamellpudding med pisket krem

A/1-3

 

3 retter julemeny 595,-