Rondane Høyfjellshotell - Middag

Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Vi skriver at maten vår er inspirert av mesterkokk Øyvind Hjelle, som blant annet har lang fartstid som kokk i NRK. Hjelle har kurset våre kokker og satt sammen flere av våre middagsretter.

 

Se vår meny her:

 

Forretter

Laksemousse med rugbrød

140,- A/1-2(hvete)-3-5

 

Grønn ertesuppe med bjorliskinke og cream

125,- A/1

 

Fritert Valbørg geiteost, salat,sennepshonning dressing

140,-  A/1,2,5

 

 

 

Hovedretter

 

Reinsdyrfilet, gratinerte poteter, rosenkål/bacon, viltsaus

335,- A/1

 

Langtidsstekt svin, gulrotpuree, bakt hvitløk, bønner, stekte poteter.

295,- A/1

 

 

Fjellørret, pepperotrømme fra Avdem, agurksalat og småpoteter.

265,- A/1-7

 

Entrecote fra Gudbrandsdalen, bernaise, asparges og poteter.

310,- A/1-3

 

Friterte grønnsaker, yoghurt saus hvitløk/dill, salat

 265,- A/1,2,3

 

 

Dessert

 

Rabrabrasuppe

125,- A/1

 

Iskrem duo, spør servitøren om dagens iskrem.

99,- A/1-3-4(mandel)

 

Hjemmelaget sjokolademousse

135,- A/1-2-3-4(mandel)

 

Verdens beste oster – Kraftkar, Fjelldronning, Valbjørg Fjellgeit

150,- A/1-2-4(valnøtter)

 

 

Allergener= A/ 1 melk -  2 gluten – 3 Egg – 4 Nøtter – 5 sennep – 6 Selleri – 7 Fisk – 8 Sulfitt