Rondane Høyfjellshotell - Middag

Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh?

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

Vi skriver at maten vår er inspirert av mesterkokk Øyvind Hjelle, som blant annet har lang fartstid som kokk i NRK. Hjelle har kurset våre kokker og satt sammen flere av våre middagsretter.

 

Se vår meny her:

 

Fjellmeny fra Rondane

 

Forrett
Kremet gresskarsuppe, ristede gresskarfrø og parmesan
Sancerre hvitvin/Hubertus Dovre Wit
A/1

Hovedrett
Reinsdyrbiff, rosenkål- og baconsalat, villsaus, gratinerte poteter.
Peñalosa Rødvin (Ribera del Duero) /Hubertus Grøftøl
A/3-5

Dessert
Hjemmelaget Sjokolademousse
Prosecco/Hubertus Jålbukk
A/1-2(hvete)-3-4(mandel)

Ost
Verdens beste oster – Kraftkar, Fjelldronning, Valbjørg Fjellgeit
Portvin
A/1-2-4(valnøtter)

Kaffe

4 retter fjellmeny – kr. 675,-
3 retter fjellmeny – kr. 545,-
Vin- eller ølmeny til 4 retter 395,-

 

 

Vintermeny

  

Forretter

Sprøstekt Geitebrie, betesalat (fra Avdem Gardsysteri)

140,- A/1-2(hvete)-3-5

 

Tomatsuppe med paprika olje

125,- A0

 

Aquavitmarinert elg, tomat salsa, sennepssaus og flatbrød

135,- A1-2-5

 

Ørretmousse med rugbrød

115,- A/1-2-5-7

 

 

Hovedretter

Dampet Fjellørret, pepperotrømme fra Avdem, agurksalat og småpoteter.

265,- A/1-7

 

Entrecote fra Gudbrandsdalen, bernaise, asparges og poteter.

310,- A/1-3

 

Reinsdyrbiff, rosenkål- og baconsalat, villsaus, gratinerte poteter.

335,- A/1

 

Svinenakke, søtpotetpuré, bakt hvitløk, grønne bønner

275,- A/1

 

 

Sopprisotto med parmesan, og asparges

195,- A/1

 

 

Dessert

Lun eple ”Amandine” med vaniljeis

145,- A/1-2(hvete)-3-4(mandel)

 

Iskrem duo, spør servitøren om dagens iskrem.

99,- A/1-3-4(mandel)

 

Hjemmelaget sjokolademousse

135,- A/1-2-3-4(mandel)

 

Verdens beste oster – Kraftkar, Fjelldronning, Valbjørg Fjellgeit

150,- A/1-2-4(valnøtter)

 

Barnemeny

Barneporsjon kan bestilles som halvporsjon av alle retter

150,-

Hjemmelaget kyllingburger med pommes frites

Kr. 150,- A/1-4

 

 

Rondanekaffe

Kaffe Americano med aquavit, einebærsirup og kremdott –

125,- A/1

 

Irish coffee

Kaffe med brunt sukker, irsk whisky og kremdott –

120,- A/1

 

Kaffe avec - ved bestilling av et glass Cognac, Armagnac, Calvados, Likør, etc. etter maten spanderer vi kaffen (filterkaffe)

Allergener= A/ 1 melk -  2 gluten – 3 Egg – 4 Nøtter – 5 sennep – 6 Selleri – 7 Fisk – 8 Sulfitt