Rondane Høyfjellshotell - Middag

Middag

Meny bygget på lokale råvarer

Smaker maten bedre 900 moh? 

Ja, mye kan tyde på det, for antall restaurantgjester, som ikke overnatter på hotellet, hatt stort oppsving. Vi får gjester både fra omkringliggende hytter, Otta og folk som kjører gjennom Gudbrandsdalen.

 

Se vår meny her:

Meny fra Rondane

 

Rømmegrøt fra Heidal Ysteri, Spekeskinke fra Bjorli og flatbrød
Sour cream porridge from Heidal with cured local ham and flatbread
A/1-2(hvete/rug)
149.-

Viltgryte av reinskav, servert med mandelpoteter, tyttebær og flatbrød
Reindeer-stew, served with almond potatoes, lingonberry and flatbread
A/1-6-8
275,-

 

Pizza
(se egen meny/seperate menu)

 

DESSERT

Lune bær med lokal vaniljeis og mørdeig
Warm berries with local vanilla ice cream and shortcrust pastry
A/1-2-3-4

135,-


Bringebærmoussekake med hjemmelaget vaniljesaus
Raspberry-mousse cake with homemade vanilla sauce
A/1-2-3-4
109,-

 

Stor pizza

både i restaurant
og takeaway 
(kan bestilles på: 91376534)

 

Ost & TOMAT

Ost & tomatsaus – (Cheese & tomato )

A/1,2

200 kr

 

Pepperoni

Ost, tomatsaus, pepperoni, løk og rød paprika (Cheese, tomato sauce, pepperoni, onion and red sweet pepper)

A/1,2

250 kr.

 

VEGETARIANEREN

Ost, tomatsaus, sjampinjong, rød paprika, gul paprika,mais ,rød løk(Cheese, tomato sauce, mushrooms, red sweet pepper, yellow sweet pepper,sweet corn,red onion

A/1,2

250 kr.

 

Ost & Skinke

Ost, tomatsaus, skinke og sjampinjong (Cheese, tomato sauce, ham and mushroom)

A/1,2

250 kr.

 

Hvit bjorlipizza

Ost, bjorliskinke, hvit saus og rødløk

A/1,2

289 kr.