Rondane Høyfjellshotell - Om Hotellet

Om Hotellet

Se vår video-omvisning av hotellet

Se videoomvisning

Rondane Høyfjellshotell er et tradisjonsrikt høyfjellshotell 13 kilometer opp fjellet fra Otta. Hotellet ble vesentlig oppgradert vinteren og våren 2016. Totalt består det av 50 rom, fire leiligheter og ti hytter med totalt 210 sengeplasser. Makskapasitet for konferansedeltagere som alle ønsker ligge i eget rom er ca. 70. Det skal også nevnes at vi har et vannkraftverk som sørger for miljøvennlig elektrisitetsforsyning!

Hotellet ligger nærmest Rondane nasjonalpark av samtlige hoteller i Rondane-området, kun tre kilometer fra grensen. Hele seks fjelltopper over 2000 meter er tilgjengelige på dagsturer fra hotellet (se kart).

Rondane Høyfjellshotell er stolt medlem av De kulinariske spisesteder, som legger stor vekt på lokalprodusert mat og at all mat i hovedsak lages fra bunnen av.
Vi er blitt kortreistmatbedriften Gudbrandsdalsmats største kunde. Det er viktig for oss at våre gjester både skal føle og smake at de er i Gudbrandsdalen når de er på besøk.
Hotellet bestyres i dag av hotellsjef Ole P. Christensen, som har en ekte lidenskap for fjell og hotelldrift. Han startet karrieren på Park Hotell i Sandefjord, fikk hotellutdanning i Sveits og Frankrike og har drevet hoteller i både Spania, Egypt, Frankrike og Tyrkia.