Rondane Høyfjellshotell - Om hytta/leiligheten/rommet

Om hytta/leiligheten/rommet

Hva du kan forvente å finne på din enhet ved ankomst

 

  • Hva finnes i enheten ved ankomst?


Vi tilbyr ti romselige utleiehytter som ligger under 100 meter i avstand fra hotellet. Hyttene er utsyrt med fullt kjøkken, stue, bad, ett eller to soverom med dobbeltseng, og fire til seks ekstra sengeplasser på hems. Hyttene er ca 65-75m2 store, og har egen parkering og kveldssol vennlig veranda. 

Våre hytter og leiligheter har selvhushold. Sengetøy og barneseng kan leies i vår resepsjon. Leietakere har tilgang til alle hotellets tjenester og fasiliteter, sykler og kanoer. Utvask er obligatorisk, og det er tilegg for hund i hytte/rom. Har du bestilt ved kan denne hentes bak hotellet. 

Forbruksmateriell som kluter, oppvaskhåndkler, håndsåpe, toalettpapir, kaffefilter, oppvaskemiddel, tennbrikketer, fyrstikker med mer finnes på hyttene ved ankomst. Leilighetene har det samme med unntak av utsyr til ildsted, da disse ikke har fyringsmulighter. 

Frokost og nistepakke kan kjøpes på hotellet. 

Vi har også en hytte som ligger ca 1,1 km fra hotellet med bilvei frem og med nærmeste nabo til Fjellstua. Denne hytta som vi kaller fjellhytta kan også leies og nøkkel hentes i resepsjon på hotellet. Du kan som gjest på fjellhytta benytte deg av akuratt de samme fasilitetene som ved hytteleie for øvrig. Hytta består av kombinert stue/kjøkken i åpen løsning, to soverom med køyeseng for to personer i den ene, samt to enkeltsenger i det andre. Tilatt med kjæledyr. Hytta har også et boblekar som kan benyttes.

Vi tilbyr også fire leiligheter i eget bygg 50 m fra hotellet. Alle leiligheter er utstyrt med fullt bad, kjøkken og seks sengeplasser (dobbeltseng + fire enkeltsenger). Leilighetene er ca 70 m2 store. Alle har egen parkering, to har egen veranda med fantastisk utsikt mot Rondane Nasjonalpark. Sengetøy. Det er ikke tilatt med hund i våre leiligheter.  I underetasjen ligger vår egen villmarkskro, Ærlingstugu. Denne kan også leies i sammenheng med større grupper hvor man kan benytte hele eller deler av bygget.  Lokalet er godt egnet for felles bespisning samt møter. 

  • Avfallshåndtering

Leier du hytte eller leilighet hos oss har du selv ansvar for å tømme søppel. Containere for søppel finnes i hotellets bakgård. Søppel skal legges i stor grå stålcontainer (ikke de små glassconteinerene foran hotellet).

  • Bli kjent med våre hytter

Gå inn på rondane.no/hytter eller rondane.no/fjellhytta for bilder og mer informasjon om våre hytter. 

  • Bli kjent med våre leiligheter

Gå inn på rondane.no/leiligheter for bilder og mer informasjon om våre leiligheter.

  • Bli kjent med våre hotellrom

https://rondane.no/hotellrom

Rondane Høyfjellshotell har 50 rom fordelt på tre etasjer. Vi tilbyr alt fra små enkeltrom, mini-dobbeltrom til vanlige dobbeltrom, juniorsuiter og familierom.

Fellesarealene og bassenget ble pusset opp til et høyt nivå våren 2016. Siden den gangen har vi også pusset opp de fleste av våre rom, foruten noen av badene på disse. 16 av våre rom har vi nedgradert til økonomirom. Disse har en litt lavere pris, enten fordi de ikke er pusset opp,  eller fordi de har en litt ugunstig plassering i forhold til utsikt.

Alle hotellrom har eget bad og TV med 12 kanaler.

Alle overnattinger på hotellet inkluderer frokost.