Rondane Høyfjellshotell - Om behandling av personvernsopplysninger

Om behandling av personvernsopplysninger

Om behandling av personopplysninger på Rondane.no
I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), skal alle besøkende på et nettsted som benytter seg av informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om informasjonskapsler og hva den enkelte siden bruker dem til.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin/enhet. Filene kan kun leses av brukeren og nettstedet som informasjonskapselen kommer fra. Informasjonskapsler benyttes eksempelvis for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket og hvilket nettsted brukeren kom fra. Informasjonskapslene kan inneholde personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren.

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på våre sider. Formålet er først og fremst å videreutvikle våre tjenester for gjestene.

Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningene gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel.
Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes via nettleseren. For informasjon om hvordan du gjør dette, må du se dokumentasjonen for den aktuelle nettleseren

Ved å godta bruk av informasjonskapsler i nettleseren samtykkes det til at Rondane Høyfjellshotell kan sammenstille informasjon om bruk av våre nett-tjenester.
Hvis du vil vite mer om informasjonskapsler, kan du lese om dem på Datatilsynets nettsider eller hos Post- og teletilsynet.

Analyseverktøy for webstatistikk
Nettstedet bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Som behandlingsansvarlig for Rondane.no, er det Rondane Høyfjellshotell som bestemmer hvilke opplysninger Google kan innhente om bruken av nettstedet. Google Analytics mottar bare generell webstatistikk, som for eksempel nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av Rondane.no. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes av oss for å identifisere den enkelte (dette kan kun gjøres etter rettslig godkjenning). Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Facebook.com
Nettstedet er integrert med Facebook, og informasjonskapsler brukt av Facebook.com vil dermed også bli brukt på dette nettstedet. Merk at Facebook også kan ha annonser i sin løsning som også benytter informasjonskapsler, dermed kan informasjonskapsler fradoubleclick.net og andre kommersielle nettsteder også lastes. Mottatte opplysninger er underlagt Facebooks retningslinjer for personvern
(https://nb-no.facebook.com/privacy/explanation).  

Google maps
Nettstedet er integrert med Google Maps og informasjonskapsler brukt av Google maps vil dermed også bli brukt på dette nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Visbook
Nettstedet er integrert med booking-systemet Visbook og informasjonskapsler brukt av Visbook vil dermed også bli brukt på dette nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Visbooks retningslinjer for personvern (https://visbook.com/privacy).

Chat-løsning
Nettstedet er integrert med chatløsning fra Zopin.com/Zendesk.com, og informasjonskapsler fra disse nettstedene Vil dermed også bli brukt på dette nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Zopin/Zendesk sine retningslinjer for personvern (https://www.zopim.com/privacy.html)