Rondane Høyfjellshotell - Smitteverntiltak

Smitteverntiltak

Normal drift
Vi har ingen indikasjoner på smitte som gjør karantene eller avbestilling nødvendig, men deltar i samfunnets dugnad for å redusere spredningen av koronaviruset. Personalet er ekstra påpasselige i forhold til hyppig renhold, god håndhygiene og at gjestene spiller på lag og innretter seg etter våre anbefalinger. Forøvrig holder vi åpent som normalt. 

Din hygiene
Vi oppfordrer gjester på Rondane Høyfjellshotell til å være nøye med håndhygiene, særlig gjennom hyppig håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit. 

Din helsetilstand
For at færrest mulig skal bli smittet, ber vi om følgende: Dersom du har symptomer på
luftveisinfeksjoner som tett nese, vondt i halsen, hoste, feber, tungpustethet eller vondt i hodet, skal du ikke besøke oss. Ta kontakt med din lege dersom du er i tvil.

Servering av måltider
Vi oppfordrer til hyppig håndvask, desinfisering av kontaktpunkter (håndtak, juice/melk dispensere, kaffekanner etc.). Reservasjon bord med klokkeslett. Dette for å begrense antall gjester vi har i restauranten samtidig. Vasking av bord blir gjort ofte og antibak plassert ved inngangsdøren. 

Overnatting
Vi har svært god overnattingskapasitet ifht antall gjester. 

Fellesturer
Alle våre fellesturer går som planlagt og vi har i tillegg laget en instruks til Turledere (norsk/engelsk) der man søker å redusere risikoen for at deltakere med symptomer/tidligere kontakt med smittede deltar på turen.

Konferanser
Vi rengjør alle overflater, armlener, håndtak og teknisk utstyr som håndteres fysisk under bruk av møterom og lufter godt ut før vi tillater andre gjester å komme inn i rommet igjen.  Servering av kaker, kaffe og vaffel serveres som normalt, men vi har stasjon for desinfisering av hender før buffeten. Vi har desinfiseringsstasjon stående i rommet. Maks antall for møte i konferanserom A1 og A2 er nå 100 som ved normal drift.

Avbestillinger
Per dags dato gjelder bedriften sine ordinære rutiner for avbestillinger. Vi tilbyr en ekstra tjeneste for uforutsette avbestillinger, gratis flytting av opphold til en senere dato, utenfor norske skoleferier, i 2022. Midlertidig blir oppholdet omgjort til Gavekort, frem til ny ønsket dato er booket.