Rondane Høyfjellshotell - Kurs og konferanse

Kurs og konferanse

Hjemmekontor, forretningsreisende, utsyr og lokaler

 

  • Kurs og konferanse

Vi er stolte over og kunne tilby kurs og konferansepakker i rolige omgivelser. Enten om du vil kombinere med et opphold hos oss, eller leie kontorplass for en dag. 

Våre konferanserom er meget velutstyrt og inneholder hjelpemidler som whiteboards, flipovers, projektor og lerret. Rommene kan arrangeres som klasserom, kinosal, U-bord eller fiskeben etter ønske og behov.

Vi kan også tilby teambuilding aktiviteter i kort avstand fra hotellet. 

Mer informasjon om de forskjellige pakkene finner du ved å trykke på linkene under.

https://rondane.no/kurs-og-konferanse-pakke-1

https://rondane.no/kurs-og-konferanse-pakke-2

Priser for konferansepakker finner du her https://rondane.no/kurs_og_konferanse_priser

  • Vi tilbyr også noe så unikt som toghøyfjellskonferanser. CO2 og ansattvennlige. Toghøyfjellskonferanser er kort og godt en kombinasjon av konferanse på tog og på Rondane Høyfjellshotell. Du går på toget på Oslo S, Trondheim S eller et hvilket som helst stasjon på banen. Der starter konferansen! Der kan du spise, der kan du lytte til foredrag, der kan du nyte natur  fra togvinduet på en behagelig måte. Ja, i restaurantvognen er det til og med øl- og vinsalg!

Trykk her for mer info https://rondane.no/toghoyfjellskonferanser

 

  • Rondane business senter 

Trenger du hjemmekontor, men har dårlig internett på hytta? Eller trenger et rolig sted å være for å få unna litt arbeid mellom feriedagene i fjellet? Vi har utvidet vårt konferansetilbud med fire nye kontorer til leie. 

Nå kan du booke deg inn i ett av våre kontorer i Rondane Business Center. Inkudert i kontorplassen er gratis kaffe/te hele dagen, med fordelspriser på lunsj, kaker og frukt til kun 350,- inkl. mva. 

Mer infor får du ved å trykke her https://rondane.no/rondane-business-center

Se kontorene og book direkte her: 
https://reservations.visbook.com/7621/

 

  •  Forettningsreisende 

Forretningsreisende, som kjører gjennom Gudbrandsdalen: Dette bør du lese!

Det er viktig med tilstrekkelig hvile og god mat når man er på farten som forretningsreisende. Slitne selgere er det verste en kjøper vet.

E6 kan by på mange hoteller og overnattingssteder i nærheten. Felles for mange av dem er at de er ganske like og mange har langtidsboende anleggsarbeidere med mer, og er helt- eller nesten fulle.

De siste par årene har stadig flere forretningsreisende oppdaget at de kan ta avstikkeren 13 kilometer fra Otta og opp til oss. Hva får du som forretningsreisende hos på Rondane Høyfjellshotell?

- Fred og ro: Foruten skoleferier er det stort sett rolig hos oss på hverdager, foruten ett og annet kurs og konferanse.
- Hyggelig personale
- God frokost, som kan nytes mens du ser utover Smiubelgen
- Vi skraper bilen for deg om morgenen
- Og ikke minst: Kan du dokumentere at du er reisende i embeds medfør gir vi deg en svært god pris: Middag når du kommer. Frokost når du reiser.

 

Ta kontakt på booking@rondane.no eller tlf. 61 20 90 90.