Rondane Høyfjellshotell - Takk for nå!

Takk for nå!

Informasjon om avreise
  • Informasjon om avreise

Utsjekk er kl 11.00. Ønsker du senere utsjekk ved ledig kapasitet, koster dette 100,- kr pr time. Vi har baggasjerom og du kan benytte våre garderober, samt dusj gratis etter utsjekk om du ønsker å gå deg en tur. Har du allerede betalt kan du legge nøkkelen nede på resepsjonsdisken, er du usikker er det fint om du ringer på digital resepsjon så vi kan hjelpe deg med en trygg og effektiv utsjekk. Bor du på et av våre hotellrom er frokost gratis den dagen du reiser.

  • Rondane Rewards

Bestill direkte, få fordeler. Ønsker du å legge inn en ny bestilling anbefaler vi deg og gjøre dette direkte på vår hjemmeside. 

Vi setter pris på bookinger direkte til oss og dette kommer deg, som gjest, til gode. Når du bestiller via vår webbooking, på telefon 61 20 90 90 eller e-post booking@rondane.no byr vi på litt ekstra. 

Fordeler når du booker direkte hos oss: 

  • Gratis oppgradering til det beste rommet vi har tilgjengelig ved innsjekk
  • 50% rabatt, på tredje natten hos oss. Forutsetter tre sammenhengende døgn, utenfor norske skoleferier
  • 10% rabatt på neste overnatting

Enkelte fordeler gjelder kun opphold utenfor skoleferier og utenfor perioden 1. juni til 31. august. 

  • Anmeldelse av opphold

Din mening er viktig for oss. Vi setter stor pris på om du vil legge igjen en anmeldelse av oppholdet du har hatt hos oss. På den måten kan vi bli enda bedre. På forhånd takk. 

 https://no.tripadvisor.com/Hotel_Review-g968371-d948263-Reviews-Rondane_Hoyfjellshotell-Mysuseter_Sel_Municipality_Oppland_Eastern_Norway.html

  • Linker til sosiale medier

https://rondane.no/

https://www.facebook.com/rondanehotel/

Er du nyskjerrig på vårt unike konsept med videoresepsjon kan du lese mer om vår historie her https://inhotel.no/var-historie/

https://www.linkedin.com/company/inhotel-norge/?originalSubdomain=no

https://www.instagram.com/rondanehotel/