Rondane Høyfjellshotell - Rondane Høyfjellshotell blogg

Hytteprosjekt i regi av hotellets eiere

14.02.2020 11:56 Ole T. Hoelseth

Det planlegges bygging av 10-12 hytter på Mysuseter i regi av Rondane Hus og hyttebygging. Byggingen skal finne sted på tomta tilhørende Rondane Fjellstue, som er Rondane Høyfjellshotells søsterbedrift. 

Når dette prosjektet er realisert vil antall senger på Mysuseter øke fra dagens 260 til nærmere 310, fordeløt på hotellet og fjellstua. Hyttene som vil ha høy standard for utleie, vil bli bygget i en tunløsning.De vurderes bygget i  en miljøvennlig konstruksjon med bruk av massivtre, tretak og store vindusflater for maksimal utsikt. Etter planen skal prosjektet være ferdigstilt i løpet av 2021.

Selskapet som står bak hytteprosjektet er Rondane Utvikling AS med avdelingen Rondane Hus og hyttebygging og Rondane Vaktmesterservice, også dette selskapet er en del av Rondane Høyfjellshotells familie.
 

Rondane Hus og hyttebygg har fire ansatte og er i tillegg til hytteprosjektet involvert i andre lokale prosjekter. De ansatte er i tillegg sultne på nye, lokale oppdrag.

- Vi har stor fleksibilitet til å ta snekkeroppdrag over hele distriktet og kompetansen i selskapet, også rundt lokal byggeskikk er stor, sier snekkeransvarlig Jan Åge Skreden. Han forteller at det selskapet har investert mye tid og penger i diverse kursing og sertifisering.  I tillegg til fagbrev har Rondane Hus- og hyttebygg blant annet kompetanse på varmearbeider, lift, branntetting, klatreoppdrag, radon, maskinfører M20 og trefelling med klatring.

Rondane Hus- og hyttebygg har base i Otta.

 
Dette er de ansatte i Rondane Utvikling AS, som nå har opprettet avdelingen Rondane Hus og hyttebygging.