Rondane Høyfjellshotell - Fjelltur på ski

Fjelltur på ski

Rondane Høyfjellshotell er omgitt av skiløyper i et fantastisk vakkert landskap. Og mulighetene i skisporet er tilnærmet uendelige.

Her finnes både høyfjellsløyper, løyper i et variert skogs- og fjellandskap, samt relativt flate løyper for nybegynnere på ski. Mange av våre sprekeste gjester tar også med seg randonée-ski på ryggen og bruker høyfjellshotellet som et utgangspunkt for toppturer.

Godt preparerte skispor starter rett utenfor døra, og sesongen varer normalt fra tidlig november til et stykke ut i mai. 

Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig for alle - inkludert deg som knapt har vært i fjellet før - å gå skiturer med Rondane Høyfjellshotell som utgangspunkt. Derfor har vi laget ferdige PDF-kart med løypebeskrivelse til alle våre gjester. I resepsjonen får du disse ferdig laminert.

For tiden har vi dessuten en liten premiering til deg som vil ta noen bilder og skrive en liten tekst om turen din. Vi gir bort en gratis middag! Forhør deg først i resepsjonen om hvilke turer som er aktuelle for dette.

Bestill ditt opphold her

Løype 1 - Vålåsjøseter

Løype 2 - Blomseterdalen

Løype 3 - Kringseter

Løype 4 - Glitterdalen

Løype 5 - Raphamn

Løype 6 - Hotel Rondablikk

Løype 7 - Høvringen

Løype 8 - Peer Gynt

Løype 9 - Furusjøen rundt