Rondane Høyfjellshotell - Spiseriet

Spiseriet

I restauranten kan du nyte mat som er inpirert av lokalråvarer og norsk tradisjon.

Kjøkkenet tar utgangspunkt i råvaretilgang og sesong. Vi forsøker etter beste evne å kombinere kreativitet med lokale råvarer i vår rullerende meny. For tiden byr vi for eksempel på egenprodusert granskuddsirup som smakstilsetting til noen retter og egenprodusert leverpostei til frokost. Utrolig godt!

Har du spesielle ønsker eller har matintoleranse, informer oss, og vi tilpasser måltidene dine etter dette.

I den ene delen av restauranten har vi bardisk som strekker seg inn i hallen og resepsjonsområdet. Her har vi servering av kaffe, lette lunsjretter og kald drikke under hele åpningstiden.

Åpningstider Vinter 2022 (kun oddetalls-uker, 47, 49 etc.):

Lørdag 13.00-20.00 (Siste bestilling 19.00)
Søndag 12.00-17.00 (Siste bestilling 16.30)

Åpningstider fra 17.02.23:

Frokost 08:00-10:00 (10:30 lør/søn)
Lunsj    13:00-15:00
Middag 18:00-20:00 (21:00 fre/lør)

Pizza Take-away 12-21

Bestill bord her

Se vår bar og restaurant i 360° foto-omvisning