Rondane Høyfjellshotell - Bar og Kaffe

Bar og Kaffe

Noe for enhver smak

Gode, varme drikker når det er kaldt. Deilige kalde drikker når det er varmt.

I hotellets bar har vi servering av kaffedrikker, kakao, mineralvann, lunsjretter og annet godt under hele åpningstiden! Enten om du er på vei inn døren og trenger noe å varme deg på, eller føler du trenger den lille ekstra kosen har vi noe godt å by på. 

Se våre menyer her:

Kaffe

Filterkaffe
30,-

Espresso
30,-

Dobbel espresso
37,-

Cappuccino
37,-

Latte
37,-

Mocha
39,-

Irish Coffee
105,-

Rondane-kaffe
115,-

Spør våre servitører om noe godt å drikke ved siden av kaffen

 

Drikkeanbefalinger/Recommendations

Forretter:

Kremet ertesuppe med bjorliskinke - Domaine Melody – L’Exception Crozes Hermitage blanc (Marsanne og Rousanne)

Laksemousse med rugbrød - Giusti - Dei Carni (Chardonnay)

Fritert Valbjørg geiteost, salat,sennepshonning dressing – Montesol / La Giribaldina - Ferro di Cavallo (Sauvignon Blanc)

 

Hovedretter:

Reinsdyrfilet, gratinerte poteter, rosenkål/bacon, viltsaus
- Domaine Melody – Etoile Noir Crozes Hermitage (Syrah), Renieri – Brunello di Montalcino (Sangiovese)

Langtidsstekt svin, gulrotpuree, bakt hvitløk, bønner, stekte poteter
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), Castello di Bossi – Chianti Classico (Sangiovese)

Fjellørret, pepperotrømme fra Avdem, agurksalat og småpoteter
– Giusti - Dei Carni (Chardonnay),  Domaine Melody – L’Exception Crozes Hermitage blanc (Marsanne og Rousanne)

Entrecote fra Gudbrandsdalen, bernaise, asparges og poteter
– Giusti – Valpolicella Ripasso Superiore (Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella), Domaine Melody – Etoile Noir Crozes Hermitage (Syrah)

Friterte grønnsaker, yoghurt saus hvitløk/dill, salat
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), La Giribaldina - Ferro di Cavallo (Sauvignon Blanc)

Cherry tomater, karamelliserte valnøtter, rødbeter, toppes med gratinert chevre fra dalen. Honning/sennepdressing
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), Gentil Hugel

 

Desserter:

La Giribaldina Moscato d’Asti (Moscato)