Rondane Høyfjellshotell - Noen ord om Josef Beran

Noen ord om Josef Beran

- vår Spa-ansvarlig, terapeut og mindfulness-lærer

Josef's lidenskap for velvære

Josef (34) er Spa-ansvarlig, terapeut og mindfulness-lærer hos Rondane Spa. Han har 14 års erfaring som terapeut og massør, og har blitt utdannet innenfor soneterapi, grunnleggende kinesisk medisin, lymfemassasje, thaimassasje, massasje med varme steiner, cuppingmassasje og ansiktsbehandlinger. Han har også studert asiatiske kulturelle praksiser og praktiserer Kung Fu, Tai-chi Chuan, Qi gong, yoga og meditasjon. 

Fokus på Mindfulness

Josef har en stor lidenskap for å hjelpe mennesker med å oppnå en følelse av velvære i hverdagen og det å være tilstede i øyeblikket. Han fokuserer på og benytter seg av helsefremmende praksiser, og er spesielt opptatt av Mindfulness-meditasjon og -praksis. Han er sertifisert lærer ved Nordic Coach og NLP akademi og studerer for tiden MBSR (Mindfulness-basert stressreduksjon) et 15 måneders studie i Berlin på Institute of Mindfulness-based approaches. Han har deltatt på flere meditasjons- og mindfulness-retreater blandt annet ett 8 ukers MBSR-kurs, og har mye erfaring som sertifisert Mindfulness-lærer, trener og terapeut.

Josefs ord om Rondane Spa

Rondane Spa gir deg en mulighet å finne tilbake balansen i det helhetlige spa konsept. Spaet befinner seg i fantastisk fjellnatur. Til alle behandlingene brukes 100% naturlige hudpleieprodukter fra Maria Åkeberg som benyttes i den nære svenske naturen fra Frillesås!