Rondane Høyfjellshotell - Lunsj

Lunsj

Lunsjmeny med fristende retter

Nyt våre herlige lunsjretter

Retter inspirert av lokale ingredienser. Lunsjtid er klokken 13.00 - 15.00.

Se vår meny her:

 

Dølalunsj

  

Rømmegrøt fra Heidal Ysteri

Spekeskinke fra Bjorli og flatbrød

Sour cream porridge from Heidal with cured local ham and flatbread

A/1-2(hvete/rug)

149.-

 

 

 

Klassisk Club Sandwich,

Saftig kylling bryst,egg, tomat, bacon og dressing. Hjemmelaget “fries”.

Classic Club Sandwich, with succulent chicken, egg, tomato, bacon and dressing. Homemade fries.

A/1-6

179,-

 

 

 

 

Dølafjøla.

Få en smak av Gudbrandsdalen. Ulike typer skinker og utvalgte oster fra nærområdet. Potetsalat og eggerøre. Hjemmelaget brød til.

  Get a taste of the region, different types of cold cut meats, and selected cheeses. Potatoe salad and scramled eggs. Homemade bread.

A/1-2(hvete)-3-5

189,.

 

 

Chevre salat

Cherry tomater, sprøstekt Bjorli skinke, karamelliserte valnøtter, rødbeter, toppes med gratinert chevre fra dalen. Honning- og sennepsdressing

  Cherry tomatoes, crispy ham from Bjorli, caramelized walnuts, beetroot, topped with gratinated Chevre from the region. Honey mustard dressing

A/1-2(hvete)-3-5

189,-

 

Drikkeanbefalinger/Recommendations

Forretter:

Kremet ertesuppe med bjorliskinke - Domaine Melody – L’Exception Crozes Hermitage blanc (Marsanne og Rousanne)

Laksemousse med rugbrød - Giusti - Dei Carni (Chardonnay)

Fritert Valbjørg geiteost, salat,sennepshonning dressing – Montesol / La Giribaldina - Ferro di Cavallo (Sauvignon Blanc)

 

Hovedretter:

Reinsdyrfilet, gratinerte poteter, rosenkål/bacon, viltsaus 
- Domaine Melody – Etoile Noir Crozes Hermitage (Syrah), Renieri – Brunello di Montalcino (Sangiovese)

Langtidsstekt svin, gulrotpuree, bakt hvitløk, bønner, stekte poteter 
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), Castello di Bossi – Chianti Classico (Sangiovese)

Fjellørret, pepperotrømme fra Avdem, agurksalat og småpoteter 
– Giusti - Dei Carni (Chardonnay),  Domaine Melody – L’Exception Crozes Hermitage blanc (Marsanne og Rousanne)

Entrecote fra Gudbrandsdalen, bernaise, asparges og poteter
– Giusti – Valpolicella Ripasso Superiore (Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella), Domaine Melody – Etoile Noir Crozes Hermitage (Syrah)

Friterte grønnsaker, yoghurt saus hvitløk/dill, salat 
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), La Giribaldina - Ferro di Cavallo (Sauvignon Blanc)

Cstrongherry tomater, karamelliserte valnøtter, rødbeter, toppes med gratinert chevre fra dalen. Honning/sennepdressing 
- La Giribaldina – Monte del Mare (Barbera d’Asti), Gentil Hugel

 

Desserter:

La Giribaldina Moscato d’Asti (Moscato)