Rondane Høyfjellshotell - Lunsj

Lunsj

Lunsjmeny med fristende retter

Nyt våre herlige lunsjretter

Retter inspirert av lokale ingredienser. Lunsjtid er klokken 13.00 - 15.00.

Se vår meny her:

 

Dølalunsj

  

Rømmegrøt fra Heidal Ysteri

Spekeskinke fra Bjorli og flatbrød

Sour cream porridge from Heidal with cured local ham and flatbread

A/1-2(hvete/rug)

149.-

 

 

 

Klassisk Club Sandwich,

Saftig kylling bryst,egg, tomat, bacon og dressing. Hjemmelaget “fries”.

Classic Club Sandwich, with succulent chicken, egg, tomato, bacon and dressing. Homemade fries.

A/1-6

179,-

 

 

 

 

Dølafjøla.

Få en smak av Gudbrandsdalen. Ulike typer skinker og utvalgte oster fra nærområdet. Potetsalat og eggerøre. Hjemmelaget brød til.

  Get a taste of the region, different types of cold cut meats, and selected cheeses. Potatoe salad and scramled eggs. Homemade bread.

A/1-2(hvete)-3-5

189,.

 

 

Chevre salat

Cherry tomater, sprøstekt Bjorli skinke, karamelliserte valnøtter, rødbeter, toppes med gratinert chevre fra dalen. Honning- og sennepsdressing

  Cherry tomatoes, crispy ham from Bjorli, caramelized walnuts, beetroot, topped with gratinated Chevre from the region. Honey mustard dressing

A/1-2(hvete)-3-5

189,-