Rondane Høyfjellshotell - Lunsj

Lunsj

Lunsjmeny med fristende retter

Bestill bord her

 

Nyt våre herlige lunsjretter

Retter inspirert av lokale ingredienser. Lunsjtid er klokken 13.00 - 15.00.

Se vår meny her:

 

Lunsj

 

Rømmegrøt
fra Heidal Ysteri, Spekeskinke fra Bjorli og flatbrød

Sour cream porridge from Heidal with cured local ham and flatbread

A/1-2(hvete/rug)

149.-

 

Tomatsuppe

Varm tomatsuppe med hjemmelaget brød og smør på siden

Hot tomato soup with homemade bread and butter

A/1,2

125,-

 

Chevre salat

Cherry tomater, rødløk, karamelliserte, rødbeter, toppes med gratinert chevre fra dalen. Honning- og sennepsdressing

  Cherry tomatoes, red onion , caramelized walnuts, beetroot, topped with gratinated Chevre from the region. Honey mustard dressing

A/1-2(hvete)4 *valnøtter -5

249,-

 

Vafler

Nystekte vafler med seterrømme og jordærsyltetøy

Fresh made waffles with sour cream and strawberry jam 

A/1-2-3

70, -