Rondane Høyfjellshotell - Om Maria Åkeberg

Om Maria Åkeberg

100% naturlige hudpleieprodukter

100 % naturlige hudpleieprodukter fra Maria Åkeberg brukes til alle behandlinger i Rondane Spa.

MÅ-fabrikken i Frillesås

Vi er Sveriges ledende naturlige merkevare innen profesjonell hudpleie. Vi har lært å sette pris på de små detaljene, vi vet hvor mye nære relasjoner og god kvalitet betyr. Her i Frillesås er fabrikken vår og vårt hovedkontor. Dypt inne i det frodige svenske landskapet, et steinkast fra havet, produserer vi vårt utvalg av naturlig hudpleie, hårpleie og sminke. Det er også her vi utvikler nye produkter, utdanner forhandlere og håndterer alt av salg, bestillinger og leveranser.


Naturlige ingredienser fra planteriket

Vi bruker kun ingredienser som virker dyptgående på både hud og hår uten å forstyrre de naturlige prosessene i kroppen eller naturen vår. Våre dypt nærende produkter inneholder naturlige mineraler og rene, naturlige ingredienser fra planteriket som gir huden fuktighet, vitaminer og fettsyrer. Det er det. Vi har ingenting å skjule. Derfor viser vi deg alltid hva hvert produkt inneholder.

Slik jobber vi med ingrediensene våre

Kvalitet og åpenhet kommer alltid først. Vi velger ingredienser basert på deres naturlige fordelaktige egenskaper, og vi sier tydelig hva produktene våre inneholder og hvorfor.

Økologisk sertifisering og naturlig merking

Alle våre ingredienser bidrar til bærekraftig produksjon og forbruk. De fleste er økologiske og har en slags uavhengig miljømerking. Det er imidlertid kun kultiverte ingredienser som kan sertifiseres som økologiske. Mineraler tatt fra bakken, som White Clay og Iron Oxide, blir i stedet klassifisert etter hvor naturlige de er. Mineralene våre er 100 % naturlige.

Har kjempet for naturlig skjønnhet siden 1995

"Jeg ønsker å gjøre verden til et vakrere sted. Ett naturlig produkt om gangen. Jeg grunnla MARIA ÅKERBERG fordi jeg ikke fant ekte, ærlig hudpleie som ikke brukte syntetiske snarveier eller kompromitterte med kvaliteten. Jeg ønsket å fange den naturlige skjønnheten i oss alle og utnytte naturens iboende kraft." -Maria Åkerberg

 

Gjengitt fra www.mariaakerberg.com