Rondane Høyfjellshotell - Ukentlig Mindfulness

Ukentlig Mindfulness

- Morgengrupper ved Rondane Spa avdeling

Hver Lørdag: 7:30-9:00/9:30 Pris: 300 NOK pr pers.

Velkommen til de ukentlige Mindfulness-gruppene for nybegynnere, middels eller viderekomne utøvere! Alle er velkommne, uansett alder eller helsetilstand. Mindfulness-gruppene skal holdes på engelsk.

Morgengruppeøkten skal ledes av vår Spa-terapeut Josef (34). Josef er en offisielt sertifisert mindfulness-utøver og sertifisert lærer ved Nordic Coach academy, og studerer for tiden et 15 måneders langt kurs for MBSR-lærer (Mindfulness-Basert Stressreduksjonsprogram) ved Instituttet for Mindfulness-baserte tilnærminger i Berlin, Tyskland. Hotellet er utstyrt for en gruppe på maksimalt 5 deltakere med 5 meditasjonsputer, kvalitets yogamatter og tepper. For å åpne gruppen kreves det minimum 2 personer. Bestill tid på forhånd for å sikre deg plass (phone: 61 20 90 90, epost: booking@rondane.no). Hvis kapasiteten er full er du velkommen til å delta på økten mens du må da ha med ditt eget teppe, yogamatte og hvis du ikke har meditasjonspute eller pute, vil du bli invitert til å sitte på en stol.

Mindfulness-morgen gruppe er mer erfaringsbasert enn konseptuelt teoretisk. Ved å bevisst være tilstede i egen kropp vil vi hjelpe oss selv med å starte dagen mer avslappet, hvor fokus er på nåværende øyeblikk. Alt dette i vakre, omgivelser på Rondane Høyfjellshotell. Hvert kurs vil bli tilpasset gruppens behov.

Hva kan du forvente i morgengruppe konsept:

  • Innbydende meditasjon 3-5 minutter
  • Introduksjon og retningslinjer for morgenøkten og deltakere
  • Par ord om mindfulness og oppmerksomt sitat for dagen
  • Mindful yogaøvelse 10-20 minutter
  • Mindful kroppsskanningsmeditasjon 30-45 minutter
  • Erfaringsutveksling etter kroppsskanning 5-10 minutter
  • Mindful pusteøvelse introduksjon for hverdagsbruk
  • Avslutningsmeditasjon 1-3 minutter

 

Hvor skal mindfulness-gruppene finne sted:

Mindfulness morgengrupper finner vanligvis sted i spa-lobbyen med sin sjarmerende utsikt og luftig atmosfære. Hvis gruppen overstiger 5 deltakere, holdes den i hotellets konferanserom.

Ved stor etterspørsel eller på spesielle ønsker kan det holdes mindfulness-grupper på andre tider, primært dagtid, og ute dersom været tillater det etter avtale. Vi vil gjerne at du retter eventuelle henvendelser direkte til Josef på hans e-post: josef.beranu@gmail.com eller telefon +4748069008. Rondane Høyfjellshotell og Josef Beran planlegger å organisere mindfulness retreats bestående av 5 dager med program fra morgen til kveld. Mer informasjon finner du kontinuerlig på Facebook Rondane Spa-side eller https://rondane.no/hva-er-mindfulness