Rondane Høyfjellshotell - Rafting i Sjoa

Rafting i Sjoa

- for de minste og de største!

 

Sjoa Raftingsenter NWR er Norges og Sjoas eldste og mest erfarne raftingselskap.

Raftingsenteret ligger en kort kjøretur fra Rondane Høyfjellshotell, ved E6 rett sør for Otta, og er det perfekte utgangspunkt for rafting i Sjoa, familerafting i Otta-elva, juving og andre aktiviteter.

Sjoa Raftingsenter NWR byr på en verden full av herlige naturopplevelser og gir deg minner du aldri glemmer.

Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta | Tlf: 476 60 680 | rafting@sjoaraftingsenter.no
www.sjoaraftingsenter.no

 

Heidal Rafting er et av Norges største raftingselskap og ble etablert i 1992. Med utgangspunkt på Sjoa som er en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport, er dette stedet for å oppleve rafting på sitt beste.

Heidal Rafting tilbyr også elvebrett, juving, tauaktiviteter, breturer, fjellridning og grotteturer. Det fokuseres på sikkerhet, topp utstyr og god service fra du tar kontakt til du er hjemme fra turen.

Åmotsvegen 79, 2670 Otta | Tlf: 612 36 037 | post@heidalrafting.no
http://heidalrafting.no/

Sjoa Rafting AS er en allsidig aktivitetsbedrift med rafting som hovedaktivitet. Den har beliggenhet ved Sjoas bredd i Heidal, gjør at vi har den best tenkelige lokalisering ved Europas beste raftingelv. Dette gjør rafting og elvebrett til helt naturlige hovedaktiviteter.

Sjoa Rafting AS tilbyr skreddersydde aktivitetsopplevelser for enkeltpersoner, grupper, bedrifter, skoleklasser, utdrikningslag, etc..

Sjoa Rafting, 2676 Heidal | Tlf: 900 71 000 | booking@sjoarafting.no
http://www.sjoarafting.no/